Δωρεάν Μεταφορικά

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση...

Curabitur placerat urna augue, id luctus sem imperdiet id. Nunc congue ac libero ut lacinia. In ultrices elementum ipsum, in tempus enim accumsan..

  • (+61 2) 9251 5600
  • PO Box 16122 Collins Street West Victoria 8007 Australia

- Γιατί χρειάζεται να κάνω εγγραφή;
Ο εγγεγραμμένος χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει την δυνατότητα να βλέπει τις χονδρικές τιμές των προϊόντων και να μπορεί να πραγματοποιήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία.

- Πως μπορώ να παραγγείλω ένα προϊόν;
Μόλις ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας θα έχετε πλέον την δυνατότητα να κάνετε την ηλεκτρονικές σας παραγγελίες σας. Αφού επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να επιλέξετε πρώτα το χρώμα και το μέγεθος. Στην συνέχεια επιλέγετε την ποσότητα που θέλετε και πατάτε αγορά.
Αφού πατήσετε αγορά τα προϊόντα μεταφέρονται στο ηλεκτρονικό σας καλάθι.
Μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα θέλετε στο ηλεκτρονικό σας καλάθι και μόλις είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην αγορά των προϊόντων.

- Τι είναι το καλάθι αγορών;
Το καλάθι αγορών είναι ο χώρος που συγκεντρώνονται τα προϊόντα που επιλέγετε. Μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα θέλετε αλλά και να αφαιρέσετε. Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά πρέπει πρώτα να εισέλθετε στο καλάθι σας, να ελέγξετε τις ποσότητες και τα προϊόντα σας και να μεταβείτε στο επόμενο στάδιο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

-Τι είναι η Wish List;
Η Wish List αφορά τα προϊόντα που επιθυμείτε αλλά δεν θέλετε να τα αγοράσετε εκείνη την ώρα. Μπορείτε να προσθέσετε στην Wish List σας όσα προϊόντα σας ενδιαφέρουν ανεξαρτήτως αν θα τα αγοράσετε ή όχι, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά οποτεδήποτε επιθυμείτε.

- Είμαι πελάτης λιανικής, μπορώ να παραγγείλω από αυτήν την σελίδα αν γίνω μέλος;
Όχι δυστυχώς δεν μπορείτε. Η σελίδα αυτή αφορά μόνο πελάτες χονδρικής. Για λιανική πώληση επισκεφτείτε το συνεργαζόμενο μας ηλεκτρονικό κατάστημα:

https://www.anatomic-footwear.com

- Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου τηλεφωνικά?
Βεβαίως! Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα 210 3467687 / 210 3478714 / 2103478188 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 -16:00

- Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία?
Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από εμάς παρακαλώ επικοινωνήστε όσο πιο άμεσα μαζί μας με τους γνωστούς τρόπους αναφέροντας το όνομα της επιχείρησης σας ή τον αριθμό παραγγελίας.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του sunshine και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.